Žiemos švenčių belaukiant

Rūta Šiušienė

Rūta Šiušienė

Kalėdos vis tiek bus – paslaptingos, nešančios viltį, linksmos ir svarbiausia saldžios ir kvapnios.

Nes tai tradicijos, kurių lengvai pakeisti ar atšaukti nepajėgs net ir keisčiausios aplinkybės, o jų skonį įkūnys traškieji kūčiukai, raikyti aguonų pyragai ar vyniotiniai.

Kepsime didelius ir mažus vaisinius keksus dekoruotus saldžiarūgščiais glaistais ir baltutėmis cukraus snaigėmis. Statysim stebuklą menančius meduolių namelius. Ir, žinoma, – tortai! Su šokoladu ir marcipanu, riešutais ir karamele, vaisiais ir uogom, tradiciniai ir egzotiški, dideli ir maži, kuklūs ir ekstravagantiški. O dar saldainiai, nepamirštamieji macaroons sausainėliai ar turtingosios Panetone. Visa tai kartu primena, kad Minordijos komanda pasiruošusi Jums padėti kurti šiltas ir kvapnias Kalėdas!

Loading Images
wpif2_loading
T_Bottom-min
T_Bottom-min
Bottom
APACIA_44
APACIA_43
APACIA_42
APACIA_41
APACIA-40
APACIA-39
APACIA-38
APACIA-37
APACIA-36
APACIA-35
APACIA-34
APACIA 33
APACIA-32-TEMA
31-TEMA-APACIA-compressor
APAČIA-30
APACIA 29
APAČIA-28
APAČIA-27-compressor
APAČIA 26
APAČIA 25
APAČIA 24
APAČIA 23
APAČIA 22
APAČIA Tema 21
APAČIA Tema 20
APAČIA Tema 19
APAČIA Tema 18
APAČIA Tema 17
APAČIA Tema 16
Šildantys prieskoniai
Kas? Kodėl? Kaip? Apie duonos kepime naudojamus priedus
Sirpstančių sodų metas
Lengvas ir traškus... morengas
Apie kepinius be glitimo
Apie tirštuosius kokteilius (smūčius)
Spelta: grįžimas prie šaknų
Kulinariniuose renginiuose stebina azijiečiai
Industrinė duona
Kalėdos: „valgomos“ idėjos verslo dovanoms
Natūralus ruginis raugas
Rabarbarai ir trupininis pyragas
Apie funkcinius priedus
Šaldytos uogos ir vaisiai
Pilnagrūdis