Dose IT

Nerijus Stankevičius

Dose IT – tai koncepcija sujungianti svarbiausius kepimo verslo aspektus: paprastumą, išskirtinumą ir emociją. Ji ne tik be jokio vargo praplečia jūsų turimą kepinių asortimentą, bet ir užtikrintai paliks šypseną jūsų laimingo kliento veide.

Šį konceptą sudaro kruopščiai atrinktos žaliavos, kurios kartu sukuria nepakartojamą patirtį, tokią kokios jūsų klientas dar ilgai nepamirš. „Dose it“ koncepcijos kertinis akmuo yra premium klasės dozavimo įrenginys, pritaikytas dozuoti ilgaamžio ir madingo „Irca“ prekinio ženklo įdarus. Šis dozatorius ne tik leidžia įdozuoti norimą kiekį įdaro į jūsų pasirinktą kepinį, bet ir yra pritaikytas puikuotis ant vitrinos, kur jis neabejotinai prikaustys jūsų pirkėjų dėmesį. Minordijoje esantis platus šaldytų kepinių asortimentas, kartu su dideliu „Ircos“ įdarų pasirinkimu, sukuria nepakartojamą derinių įvairovę, kuri patenkina net ir išrankiausius smaližius. Geriausia tai, kad šią koncepciją įgyvendinti gali bet kas, turintis tik kepimo krosnį savo patalpose. Pamirškite planavimą ir neparduotus kepinių likučius, leiskite pirkėjui pačiam išsirinkti kepinį ir įdarą, kurį jūsų darbuotojas čia pat įdozuos prieš jūsų kliento akis, savo aptarnavimu pakeldamas ir taip nepriekaištingo skonio kepinių vertę.

Norintiems dar daugiau išskirtinumo, mūsų asortimente rasite įvairių rūšių glaistus ir pabarstus, kuriais galėsite papuošti nesunkiai iškeptus kepinius. Glaistų turime įvairiausiu, nuo klasikinių balto ar kakavinio glaisto, iki pistacijų skonio ar karamelinio glaisto su traškiais trupinukais. Pasilengvinkite darbą sau ir nustebinkite savo klientus išbandydami „Dose it“ koncepciją savo kepykloje.

Loading Images
wpif2_loading
Bottom_Doseit
TTT_Bottom-min
Panettone
Bottom_Karamele
Bottom_Karamele-min
Bottom_tyres
Bottom_ledai
Multiseed
Apie apelsinus-min
Pasaulis be mesos-min
snp-booster-min
Velyku_Boba-min
Bottom_Lois-min
T_Bottom-min
T_Bottom-min
Bottom
APACIA_44
APACIA_43
APACIA_42
APACIA_41
APACIA-40
APACIA-39
APACIA-38
APACIA-37
APACIA-36
APACIA-35
APACIA-34
APACIA 33
APACIA-32-TEMA
31-TEMA-APACIA-compressor
APAČIA-30
APACIA 29
APAČIA-28
APAČIA-27-compressor
APAČIA 26
APAČIA 25
APAČIA 24
APAČIA 23
APAČIA 22
APAČIA Tema 21
APAČIA Tema 20
APAČIA Tema 19
APAČIA Tema 18
APAČIA Tema 17
APAČIA Tema 16
Šildantys prieskoniai
Kas? Kodėl? Kaip? Apie duonos kepime naudojamus priedus
Sirpstančių sodų metas
Lengvas ir traškus... morengas
Apie kepinius be glitimo
Apie tirštuosius kokteilius (smūčius)
Spelta: grįžimas prie šaknų
Kulinariniuose renginiuose stebina azijiečiai
Industrinė duona
Kalėdos: „valgomos“ idėjos verslo dovanoms
Natūralus ruginis raugas
Rabarbarai ir trupininis pyragas
Apie funkcinius priedus
Šaldytos uogos ir vaisiai
Pilnagrūdis