Apie aromatingą ir jaukų vaisių – APELSINĄ bei jo produktus
Rūta Šiušienė
Vaisiai, kurių turime visus metus. Tačiau kai už lango tamsu ir žvarbu, saulė retokai džiugina pasirodymu dangaus skliaute, šilumą ir jaukumą mūsų delnuose įkūnija jis – APELSINAS – ryškiai oranžinis, kvapnus ir skanus, skanus…
Tamsiuoju metų laiku rečiau pagalvojame apie šaltas gaivias apelsinų sultis, tačiau kvapnūs ir gardūs saldumynai su garuojančia arbata suviliotų ne vieną.
– Jei pagalvotumėte apie purų minkštutį su apelsinų gabalėliais pyragą, siūlom rinktis portugališką CREDI SOFTCAKE LARANJA pyrago mišinį;

– Jei norėtųsi ryškaus skonio ir spalvos apelsinų pyrago – lenkiškas CIASTO POMARANCZOWY;
– Jei pamąstome apie įdarytus keksiukus – termostabilūs apelsinų įdarai BAKER FILLINGS, o jei dar ir bandelių pageidaujate – persipaninis įdaras su apelsinų žievelėmis;
– Jei ieškotumėte apelsinų įdaro pyragaičiams ar tortams – BAKER FILLINGS su minkštutėmis apelsinų žievelėmis;

– Jei reikėtų blizgaus termostabilaus, puikios spalvos ir kvapo, glotnaus įdaro – CREMIRCA ARANCIA;
– Jei nuspręstumėte gaminius pagardinti cukruotų apelsinų gabalėliais – ORANŽATAS ir GRIEŽINĖLIAI;
– Jei tektų puošti tortus ar keksus – PIENIŠKO ŠOKOLADO IR APELSINŲ skonio PABARSTUKAI.
Kviečiame iš naujo atrasti apelsino skonius ir derinius!…