Apie aromatingą ir jaukų vaisių – APELSINĄ bei jo produktus

Rūta Šiušienė

Vaisiai, kurių turime visus metus. Tačiau kai už lango tamsu ir žvarbu, saulė retokai džiugina pasirodymu dangaus skliaute, šilumą ir jaukumą mūsų delnuose įkūnija jis – APELSINAS – ryškiai oranžinis, kvapnus ir skanus, skanus…

Tamsiuoju metų laiku rečiau pagalvojame apie šaltas gaivias apelsinų sultis, tačiau kvapnūs ir gardūs saldumynai su garuojančia arbata suviliotų ne vieną.

– Jei pagalvotumėte apie purų minkštutį su apelsinų gabalėliais pyragą, siūlom rinktis portugališką CREDI SOFTCAKE LARANJA pyrago mišinį;

– Jei norėtųsi ryškaus skonio ir spalvos apelsinų pyrago – lenkiškas CIASTO POMARANCZOWY;

– Jei pamąstome apie įdarytus keksiukus – termostabilūs apelsinų įdarai BAKER FILLINGS, o jei dar ir bandelių pageidaujate – persipaninis įdaras su apelsinų žievelėmis;

– Jei ieškotumėte apelsinų įdaro pyragaičiams ar tortams – BAKER FILLINGS su minkštutėmis apelsinų žievelėmis;

– Jei reikėtų blizgaus termostabilaus, puikios spalvos ir kvapo, glotnaus įdaro – CREMIRCA ARANCIA;

– Jei nuspręstumėte gaminius pagardinti cukruotų apelsinų gabalėliais – ORANŽATAS ir GRIEŽINĖLIAI;

– Jei tektų puošti tortus ar keksus – PIENIŠKO ŠOKOLADO IR APELSINŲ skonio PABARSTUKAI.

Kviečiame iš naujo atrasti apelsino skonius ir derinius!…

Keksiukas iškeptas iš apelsininio mišinio LARANJA su termostabiliu apelsinų įdaru. Pagardintas cukruotų apelsinų gabalėliais bei pieniško šokolado ir apelsinų pabarstukais.

Loading Images
wpif2_loading
Bottom_Doseit
TTT_Bottom-min
Panettone
Bottom_Karamele
Bottom_Karamele-min
Bottom_tyres
Bottom_ledai
Multiseed
Apie apelsinus-min
Pasaulis be mesos-min
snp-booster-min
Velyku_Boba-min
Bottom_Lois-min
T_Bottom-min
T_Bottom-min
Bottom
APACIA_44
APACIA_43
APACIA_42
APACIA_41
APACIA-40
APACIA-39
APACIA-38
APACIA-37
APACIA-36
APACIA-35
APACIA-34
APACIA 33
APACIA-32-TEMA
31-TEMA-APACIA-compressor
APAČIA-30
APACIA 29
APAČIA-28
APAČIA-27-compressor
APAČIA 26
APAČIA 25
APAČIA 24
APAČIA 23
APAČIA 22
APAČIA Tema 21
APAČIA Tema 20
APAČIA Tema 19
APAČIA Tema 18
APAČIA Tema 17
APAČIA Tema 16
Šildantys prieskoniai
Kas? Kodėl? Kaip? Apie duonos kepime naudojamus priedus
Sirpstančių sodų metas
Lengvas ir traškus... morengas
Apie kepinius be glitimo
Apie tirštuosius kokteilius (smūčius)
Spelta: grįžimas prie šaknų
Kulinariniuose renginiuose stebina azijiečiai
Industrinė duona
Kalėdos: „valgomos“ idėjos verslo dovanoms
Natūralus ruginis raugas
Rabarbarai ir trupininis pyragas
Apie funkcinius priedus
Šaldytos uogos ir vaisiai
Pilnagrūdis