Veidrodiniai desertų geliai – ne tik gražūs, bet ir su natūraliais vitaminais

Rūta Šiušienė

Rūta Šiušienė

Šiandien rinkoje siūlomų silikoninių  formų įvairovė labai plati, tad tikrai pagaminsite norimos formos ir dydžio pyragaičius, keksiukus ar tortą. Taip paruošti gaminiai džiugina netik netikėtom formom, bet ir sudėtingais dailiais pjūviais.

Iš kampuotų ar aptakių formų išimti gaminiai dekoruojami apliejant juos įvairiaspalviais veidrodiniais geliais. Tačiau siekiant, jog šie akį trauktų ne tik savo spindesiu, bet ir spalva, geliai dažomi ryškiaspalviais maistiniais dažais (o tai iškart atsispindi produkto etiketėje).

IMG_5100_2

Jei paklaustumėte, kaip padaryti desertus taip pat gražiai ir prabangiai atrodančius, tik sugaištant mažiau laiko ir su natūralesne gelio sudėtimi, atsakyčiau, jog turiu puikų sprendimą – „dažykime“ kremus  naudojant natūralias vaisių ir uogų tyres.

Tyrės gaminio kremui gali suteikti beveik bet kokią jūsų trokštamą spalvą – geltoną išgausite su mangų ar pasiflorų tyre, raudoną – aviečių, violetinę – juodųjų serbentų, žalsvai nudažys pistacijų pasta ir t.t. O dabar, siekiant išgauti stikliškumo efektą, belieka jas užlieti BAKELS įmonės neutraliu dekoravimo geliu ALL‘ROUND, kuris suteiks ne tik trokštamą blizgų skaidrų paviršių, bet ir apsaugos nuo džiūvimo. Taip jūsų gaminiai taps ne tik išvaizdūs, paklūstantys madai, bet ir turintys žymiai daugiau vitaminų (o savo klientams galėsite oriai pranešti, kad gaminiuose nėra dažų 😉 ).

Tad vasariškai palinkėsiu – gražių ir vitaminingų gaminių!

IMG_4267-2Pasiflorų, kokosų ir aviečių tyrių tortas-2

 

 

Loading Images
wpif2_loading
Bottom_Doseit
TTT_Bottom-min
Panettone
Bottom_Karamele
Bottom_Karamele-min
Bottom_tyres
Bottom_ledai
Multiseed
Apie apelsinus-min
Pasaulis be mesos-min
snp-booster-min
Velyku_Boba-min
Bottom_Lois-min
T_Bottom-min
T_Bottom-min
Bottom
APACIA_44
APACIA_43
APACIA_42
APACIA_41
APACIA-40
APACIA-39
APACIA-38
APACIA-37
APACIA-36
APACIA-35
APACIA-34
APACIA 33
APACIA-32-TEMA
31-TEMA-APACIA-compressor
APAČIA-30
APACIA 29
APAČIA-28
APAČIA-27-compressor
APAČIA 26
APAČIA 25
APAČIA 24
APAČIA 23
APAČIA 22
APAČIA Tema 21
APAČIA Tema 20
APAČIA Tema 19
APAČIA Tema 18
APAČIA Tema 17
APAČIA Tema 16
Šildantys prieskoniai
Kas? Kodėl? Kaip? Apie duonos kepime naudojamus priedus
Sirpstančių sodų metas
Lengvas ir traškus... morengas
Apie kepinius be glitimo
Apie tirštuosius kokteilius (smūčius)
Spelta: grįžimas prie šaknų
Kulinariniuose renginiuose stebina azijiečiai
Industrinė duona
Kalėdos: „valgomos“ idėjos verslo dovanoms
Natūralus ruginis raugas
Rabarbarai ir trupininis pyragas
Apie funkcinius priedus
Šaldytos uogos ir vaisiai
Pilnagrūdis