Rudens didenybė – šokoladas

Dovilė Valentienė

Ruduo ne tik derliaus, bet ir šokolado metas. Tikriausiai niekas taip gerai nepraskaidrins nuotaikos, darganoto rudens vakarą, kaip gardaus šokoladinio pyrago gabalėlis. Tikriausiai neverta stebėtis, kodėl rudenį vitrinose atsiranda tiek daug šokoladu kvepiančių gaminių.

Džiugu pranešti, kad šis ruduo derlingas šokoladu ir mums. Nuo šiol galime jums pristatyti gausią IRCA šokoladų liniją, besiskleidžiančią įvairiaspalvia skonių gama, kurioje kiekvienas ras sau tinkančią natą. Šokoladas – konditerijos karalius, kupinas skonio magijos ir įvairių pavidalų. Tai bene vienintelė žaliava, iš kurios galima sukurti viską – nuo paprastų sausainių iki įstabių šokoladinių skulptūrų, tereikia tik tinkamai jį pažinti ir nebijoti kurti.

Tad galime drąsiai teigti, kad nuo šiol tampame dar stipresni ir kūrybiškesni tam, kad kartu galėtume viską!

Loading Images
wpif2_loading
Bottom_Doseit
TTT_Bottom-min
Panettone
Bottom_Karamele
Bottom_Karamele-min
Bottom_tyres
Bottom_ledai
Multiseed
Apie apelsinus-min
Pasaulis be mesos-min
snp-booster-min
Velyku_Boba-min
Bottom_Lois-min
T_Bottom-min
T_Bottom-min
Bottom
APACIA_44
APACIA_43
APACIA_42
APACIA_41
APACIA-40
APACIA-39
APACIA-38
APACIA-37
APACIA-36
APACIA-35
APACIA-34
APACIA 33
APACIA-32-TEMA
31-TEMA-APACIA-compressor
APAČIA-30
APACIA 29
APAČIA-28
APAČIA-27-compressor
APAČIA 26
APAČIA 25
APAČIA 24
APAČIA 23
APAČIA 22
APAČIA Tema 21
APAČIA Tema 20
APAČIA Tema 19
APAČIA Tema 18
APAČIA Tema 17
APAČIA Tema 16
Šildantys prieskoniai
Kas? Kodėl? Kaip? Apie duonos kepime naudojamus priedus
Sirpstančių sodų metas
Lengvas ir traškus... morengas
Apie kepinius be glitimo
Apie tirštuosius kokteilius (smūčius)
Spelta: grįžimas prie šaknų
Kulinariniuose renginiuose stebina azijiečiai
Industrinė duona
Kalėdos: „valgomos“ idėjos verslo dovanoms
Natūralus ruginis raugas
Rabarbarai ir trupininis pyragas
Apie funkcinius priedus
Šaldytos uogos ir vaisiai
Pilnagrūdis