Vasariška atgaiva su sūrio pyragais
Rūta Šiušienė
Ši vasara kiek kitokia – daugelis ja mėgaujamės Lietuvoje. Kur bevasarotumėte, primename, kad vasara nuostabus sūrio pyragų metas.
Šį kartą noriu pristatyti du naujus mūsų produktus iš Italijos, kaip tik skirtus įvairių sūrio pyragų ir sūrio kremų gamybai. Tai Lilly American cheese cake ir Lilly cheese kaese. Laiką leidžiantiems gamtoje siūlome ragauti mūsų klasikinio sūrio pyrago, pagardinto sezoninėmis uogomis, kuriam paruošti tereiks sūrio pyrago ruošinio, vandens ir, jei pageidausite, kelių kiaušinių trynių.
Jei mintys skrieja į egzotinius kraštus ir svajojate apie atostogas prie žydro vandenyno, rekomenduojame išbandyti kepto sūrio ir sūrio kremo su egzotiniais vaisiais derinį. Gardžiam kremui paruošti jums reikės suplakti sūrio kremo ruošinį su grietinėle ir vandeniu. Norint praplėsti skonių paletę, vandenį galima keisti sultimis ar tyrėmis.
Sugrįžtantiems vakaroti į restoranus klientams galime pasiūlyti prabangų sūrio pyrago ir žaliųjų pistacijų derinį, kuriam gaivos suteiks braškių ir aviečių konfi, pagardintas šviežiu baziliku.
American cheese cake ir Lilly cheese kaese suteikia jums galimybę gaminti įvairiaspalvę sūrio pyragų kolekciją visą vasarą.