Karamelė
Rūta Šiutienė
Vienas populiariausių pasaulio skonių dar vis neužleidžia pirmųjų pozicijų. Taip, taip – tai karamelė! Ji šokolade ir saldainiuose, kondensuotame piene ir vaisių įdaruose, ji tįsta ir traška, ji įsitaiso raguolyje, ant kekso paviršiaus, torto kreme ir, žinoma, kepa bandelėje.
Gausybė saldžiųjų gaminių reikalauja pačių įvairiausių produkto savybių: skonio ir spalvos vienokių ar kitokių atspalvių, tąsumo, termostabilumo ir t.t. Mes visa tai turime. Klauskite, pasitarsime ir rasime sprendimus.
Karamelė, kurią rasite Minordijos asortimente:
Konditeriniams kremams, pertepimams, saldainių gamybai, ledams skirti karameliniai pasiūlymai:
– CHOCOCREAM CARAMEL FLEUR DE SEL: karamelinis įdaras su kristaline jūros druska;
– PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL: baltojo šokolado masė su karamele, kristaline jūros druska ir sviestiniais traškiais (vafliais);
– RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL: pieninis šokoladas su karamele;
– TOFFEE D’OR CARAMEL: karamelinis įdaras;
– MIRROR CARAMEL: Karamelinis dekoravimo glajus;
– JOYPASTE CARAMEL: aromatinė pasta.
Termostabilūs, bet tinkantys ir konditerijai bei kulinarijai produktai:
– Kriaušių ir karamelės įdaras su vaisių gabaliukais;
– Karamelė MILLIONAIRES CARAMEL;
– Karamelės įdaras BANOFFEE TOFFEE;
3 skirtingi karameliniai įdarai, kuriuos kiekvienas pasirinks pagal savo skonį, reikalingą sudėtį.