Kaip prisitaikyti prie besikeičiančių reikalavimų vaikų maitinimo įstaigoms

Kęstutis Kinas

Kęstutis Kinas

Prasidėjus naujiems mokslo metams, pasiruošimo rūpesčių turėjo ne tik vaikų tėveliai, bet ir įmonės, susijusios su ikimokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikų maitinimu. Kalbu apie naują įstatymą, kuriuo siekiama užtikrinti, jog vaikai gaus kokybiškesnį ir sveikesnį maitinimą.

Įstatymu siekiama, jog neliktų sveikatai nepalankaus maisto, t.y. yra nustatyti didžiausi leidžiami cukrų ir druskos kiekiai bei privalomas skaidulinių medžiagų kiekis vaikams tiekiamuose maisto produktuose ir patiekaluose, siekiant priartinti juos prie sveikatai palankių maisto produktų, ženklinamų tarptautiniu „Rakto skylutės“ simboliu.

Dėl šių pasikeitimų, dalį gaminamos produkcijos naujiems reikalavimams pritaikyti turėjo ir mūsų klientai, kuriems galime pasiūlyti ilgalaikę savo patirtį, kompetenciją ir turimus įrankius. Klientui prireikus sumažinti cukraus/ druskos kiekį ar padidinti skaidulinių medžiagų kiekį galutiniame gaminyje galime padėti pakoreguoti receptūrą ir pasiūlome ne vieną galimą sprendimo būdą, kuris dera su naujuoju įstatymu.

Dirbant, taikome įvairias priemones – tai ir mūsų žaliavos, technologų turimos žinios bei pagalbinės priemonės, kaip pvz., programa, padedanti susiskaičiuoti gaminio maistingumą. Gavus teorinius skaičius, klientui belieka juos pasitvirtinti laboratoriniu būdu.

Naujajam įstatymui įnešus iššūkių, mūsų komandos turimos žinios, patirtis ir nuolatinis bendravimas su klientais, padeda prisitaikyti prie naujų poreikių.

Loading Images
wpif2_loading
Bottom_Doseit
TTT_Bottom-min
Panettone
Bottom_Karamele
Bottom_Karamele-min
Bottom_tyres
Bottom_ledai
Multiseed
Apie apelsinus-min
Pasaulis be mesos-min
snp-booster-min
Velyku_Boba-min
Bottom_Lois-min
T_Bottom-min
T_Bottom-min
Bottom
APACIA_44
APACIA_43
APACIA_42
APACIA_41
APACIA-40
APACIA-39
APACIA-38
APACIA-37
APACIA-36
APACIA-35
APACIA-34
APACIA 33
APACIA-32-TEMA
31-TEMA-APACIA-compressor
APAČIA-30
APACIA 29
APAČIA-28
APAČIA-27-compressor
APAČIA 26
APAČIA 25
APAČIA 24
APAČIA 23
APAČIA 22
APAČIA Tema 21
APAČIA Tema 20
APAČIA Tema 19
APAČIA Tema 18
APAČIA Tema 17
APAČIA Tema 16
Šildantys prieskoniai
Kas? Kodėl? Kaip? Apie duonos kepime naudojamus priedus
Sirpstančių sodų metas
Lengvas ir traškus... morengas
Apie kepinius be glitimo
Apie tirštuosius kokteilius (smūčius)
Spelta: grįžimas prie šaknų
Kulinariniuose renginiuose stebina azijiečiai
Industrinė duona
Kalėdos: „valgomos“ idėjos verslo dovanoms
Natūralus ruginis raugas
Rabarbarai ir trupininis pyragas
Apie funkcinius priedus
Šaldytos uogos ir vaisiai
Pilnagrūdis