Apie naujas desertines pastas

Rūta Šiušienė

Rūta ŠiušienėJau kuris laikas konditerijoje stebima nauja tendencija – į gaminius atkeliauja grūdai ir sėklos. Labiausiai jie vertinami ne tik dėl pačių skonio savybių, bet ir įdomesnių pojūčių juos ragaujant – burnoje kažkas šiugžda, krebžda ar spragsi. Jei dar neteko nieko panašaus patirti – rekomenduoju – išbandykite florentinus su linų sėmenimis ar bolivine balanda (puikus ne tik vaizdas, bet ir skonis!).

O dabar trumpai pristatysiu naujas „Fabbri“ pastas, kurios ir atitinka visas aukščiau aprašytas savybes:
–    Bolivinės balandos ir medaus desertinė pasta. Joje įmaišyti mažučiai morengėliai, padengti baltu šokoladu (todėl nepermirksta), o traškesys išlieka ir grietinėlės gaminiuose.
–    Šviesios duonos desertinė pasta. Manau, kad ji puikiai derėtų su juoda duona ir uogų tyre (pvz., biskvitas, keptas su tamsiu salyklu, ir perteptas šviesios duonos kremu).

Tema 19 1 pav

–    Desertinė pasta su žiedadulkėmis ir medumi. Šį variantą rekomenduočiau norintiems atnaujini taip gerai pažįstamą medaus torto skonį – pažadu, įdėjus tokios pastos, skonis tikrai pasikeis!
–    Ir paskutinė naujiena – „Panettone“ skonio pasta. Tai ryškios spalvos desertinė pasta, kurioje rasite ne tik „Panettone“ pyrago gabalėlių, bet ir razinų bei cukatų. Šį kremą galima derinti su biskvito sluoksniais, dėl skonio įvairovės, galima papildomai įdėti daugiau norimų papildų.

Tokios vasarinės naujienos laukia norinčiųjų kurti!

Loading Images
wpif2_loading
Bottom_Doseit
TTT_Bottom-min
Panettone
Bottom_Karamele
Bottom_Karamele-min
Bottom_tyres
Bottom_ledai
Multiseed
Apie apelsinus-min
Pasaulis be mesos-min
snp-booster-min
Velyku_Boba-min
Bottom_Lois-min
T_Bottom-min
T_Bottom-min
Bottom
APACIA_44
APACIA_43
APACIA_42
APACIA_41
APACIA-40
APACIA-39
APACIA-38
APACIA-37
APACIA-36
APACIA-35
APACIA-34
APACIA 33
APACIA-32-TEMA
31-TEMA-APACIA-compressor
APAČIA-30
APACIA 29
APAČIA-28
APAČIA-27-compressor
APAČIA 26
APAČIA 25
APAČIA 24
APAČIA 23
APAČIA 22
APAČIA Tema 21
APAČIA Tema 20
APAČIA Tema 19
APAČIA Tema 18
APAČIA Tema 17
APAČIA Tema 16
Šildantys prieskoniai
Kas? Kodėl? Kaip? Apie duonos kepime naudojamus priedus
Sirpstančių sodų metas
Lengvas ir traškus... morengas
Apie kepinius be glitimo
Apie tirštuosius kokteilius (smūčius)
Spelta: grįžimas prie šaknų
Kulinariniuose renginiuose stebina azijiečiai
Industrinė duona
Kalėdos: „valgomos“ idėjos verslo dovanoms
Natūralus ruginis raugas
Rabarbarai ir trupininis pyragas
Apie funkcinius priedus
Šaldytos uogos ir vaisiai
Pilnagrūdis