Valstybės šimtmetį pasitinkant

Rūta Šiušienė

Rūta Šiušienė

Jau visai netrukus, vasario 16-ąją, visi švęsime vieną svarbiausių datų Lietuvos istorijoje – Valstybės atkūrimo šimtmetį. Turime progą pasitikti neeilinę tautą jungiančią šventę, ir ne tik sudalyvauti įvairiuose minėjimo renginiuose, bet šią progą ir patys galime pažymėti savaip.

Žvelgiant iš konditerės perspektyvos, matau puikią progą ir galimybę savo gaminiais ir išmone prisidėti prie šimtmečio minėjimo. Kviečiu tai daryti ne tik per didžiąsias ir svarbiausias datas, kalbu apie vasario 16-tąją, kovo 11-tąja, bet prisiminti ir kitas įsimintinas progas, pvz., Mindaugo karūnavimo dieną, Žolines ir pan.

Prekybininkams, planuojantiems pasiruošimą šimtmečiui, siūlau nepersistengti su gaminių gausa – kiekvienai šventei nebūtina sugalvoti vis po naują gaminį, galima jau išbandytus ir patikrintus desertus pabandyti praturtinti nacionaliniu skoniu, taip pat pasitelkti dekoravimą šventės temą atitinkančiais simboliais ar spalvomis.

Įdomaus, iškilaus, didžiuotis savo šalimi įkvepiančio šimtmečio!

Su Vasario 16 – ąja!

 

Loading Images
wpif2_loading
Bottom_Doseit
TTT_Bottom-min
Panettone
Bottom_Karamele
Bottom_Karamele-min
Bottom_tyres
Bottom_ledai
Multiseed
Apie apelsinus-min
Pasaulis be mesos-min
snp-booster-min
Velyku_Boba-min
Bottom_Lois-min
T_Bottom-min
T_Bottom-min
Bottom
APACIA_44
APACIA_43
APACIA_42
APACIA_41
APACIA-40
APACIA-39
APACIA-38
APACIA-37
APACIA-36
APACIA-35
APACIA-34
APACIA 33
APACIA-32-TEMA
31-TEMA-APACIA-compressor
APAČIA-30
APACIA 29
APAČIA-28
APAČIA-27-compressor
APAČIA 26
APAČIA 25
APAČIA 24
APAČIA 23
APAČIA 22
APAČIA Tema 21
APAČIA Tema 20
APAČIA Tema 19
APAČIA Tema 18
APAČIA Tema 17
APAČIA Tema 16
Šildantys prieskoniai
Kas? Kodėl? Kaip? Apie duonos kepime naudojamus priedus
Sirpstančių sodų metas
Lengvas ir traškus... morengas
Apie kepinius be glitimo
Apie tirštuosius kokteilius (smūčius)
Spelta: grįžimas prie šaknų
Kulinariniuose renginiuose stebina azijiečiai
Industrinė duona
Kalėdos: „valgomos“ idėjos verslo dovanoms
Natūralus ruginis raugas
Rabarbarai ir trupininis pyragas
Apie funkcinius priedus
Šaldytos uogos ir vaisiai
Pilnagrūdis