Vasariškos tyrės

Rūta Šiutienė

Rūta Šiušienė

Artėjanti vasara jau ruošia kraiteles spalvingų, kvapnių, gardžių uogų ir vaisių. Tačiau gamta mėgsta išdaigas – gali vasarai pašykštėti saulės, parūpinti perdaug lietaus ar pagrasyti šalnomis… Ir ilgai lauktas derlius bus menkesnis, brangesnis ar ne toks saldus kvapnus.

O štai tyrių gamintojai gali pasiūlyti tolygumą – kokybės, kainos, skonio, spalvų.

O štai tyrių gamintojai gali pasiūlyti tolygumą – kokybės, kainos, skonio, spalvų.

Daugelis gali pagalvoti – tyrės – ir vėl! Ir taip, ir vėl! Mat gamintojai vis taiko naujas gamybos technologijas, plečia asortimentą naujais skoniais ar jų deriniais. Todėl skubame aplenkti kol kas aikštingą vasarą ir pristatyti SICOLY kompanijos ( Prancūzija) tyres ir šaldytas citrusinių vaisių žieveles vaisinių putėsių ar kremų gamybai, ledų ar vaisinių įdarų ruošimui. Gamintojas pabrėžia jog tyrėse nėra pridėtinio cukraus; nėra oro burbuliukų, o tai stabdo oksidaciją, apsaugo skonio intensyvumą ir būdingą spalvą, užtikrina tyrės blizgią tekstūrą ir glotnumą.

Greta įprastų tyrių skonių galime pasiūlyti išmėginti imbiero, erškėtuogių, ličių, granatų ar raudonųjų persikų…

O tyrės, praturtintos mūsų krašto šviežiomis sezoninėmis uogomis, ruošiamus gaminius padarys dar vasariškesnius ir nuotaikingesnius.

Loading Images
wpif2_loading
Bottom_Doseit
TTT_Bottom-min
Panettone
Bottom_Karamele
Bottom_Karamele-min
Bottom_tyres
Bottom_ledai
Multiseed
Apie apelsinus-min
Pasaulis be mesos-min
snp-booster-min
Velyku_Boba-min
Bottom_Lois-min
T_Bottom-min
T_Bottom-min
Bottom
APACIA_44
APACIA_43
APACIA_42
APACIA_41
APACIA-40
APACIA-39
APACIA-38
APACIA-37
APACIA-36
APACIA-35
APACIA-34
APACIA 33
APACIA-32-TEMA
31-TEMA-APACIA-compressor
APAČIA-30
APACIA 29
APAČIA-28
APAČIA-27-compressor
APAČIA 26
APAČIA 25
APAČIA 24
APAČIA 23
APAČIA 22
APAČIA Tema 21
APAČIA Tema 20
APAČIA Tema 19
APAČIA Tema 18
APAČIA Tema 17
APAČIA Tema 16
Šildantys prieskoniai
Kas? Kodėl? Kaip? Apie duonos kepime naudojamus priedus
Sirpstančių sodų metas
Lengvas ir traškus... morengas
Apie kepinius be glitimo
Apie tirštuosius kokteilius (smūčius)
Spelta: grįžimas prie šaknų
Kulinariniuose renginiuose stebina azijiečiai
Industrinė duona
Kalėdos: „valgomos“ idėjos verslo dovanoms
Natūralus ruginis raugas
Rabarbarai ir trupininis pyragas
Apie funkcinius priedus
Šaldytos uogos ir vaisiai
Pilnagrūdis