Karamelė

Rūta Šiutienė

Rūta Šiušienė

Vienas populiariausių pasaulio skonių dar vis neužleidžia pirmųjų pozicijų. Taip, taip – tai karamelė! Ji šokolade ir saldainiuose, kondensuotame piene ir vaisių įdaruose, ji tįsta ir traška, ji įsitaiso raguolyje, ant kekso paviršiaus, torto kreme ir, žinoma, kepa bandelėje.

Gausybė saldžiųjų gaminių reikalauja pačių įvairiausių produkto savybių: skonio ir spalvos vienokių ar kitokių atspalvių, tąsumo, termostabilumo ir t.t. Mes visa tai turime. Klauskite, pasitarsime ir rasime sprendimus.

Karamelė, kurią rasite Minordijos asortimente:

Konditeriniams kremams, pertepimams, saldainių gamybai, ledams skirti karameliniai pasiūlymai:

CHOCOCREAM CARAMEL FLEUR DE SEL: karamelinis įdaras su kristaline jūros druska;

PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL: baltojo šokolado masė su karamele, kristaline jūros druska ir sviestiniais traškiais (vafliais);

RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL: pieninis šokoladas su karamele;

TOFFEE D’OR CARAMEL: karamelinis įdaras;

MIRROR CARAMEL: Karamelinis dekoravimo glajus;

JOYPASTE CARAMEL: aromatinė pasta.

Termostabilūs, bet tinkantys ir konditerijai bei kulinarijai produktai:

– Kriaušių ir karamelės įdaras su vaisių  gabaliukais;

– Karamelė MILLIONAIRES CARAMEL;

– Karamelės įdaras BANOFFEE TOFFEE;

3 skirtingi karameliniai įdarai, kuriuos kiekvienas pasirinks pagal savo skonį, reikalingą sudėtį.

Loading Images
wpif2_loading
Panettone
Bottom_Karamele
Bottom_Karamele-min
Bottom_tyres
Bottom_ledai
Multiseed
Apie apelsinus-min
Pasaulis be mesos-min
snp-booster-min
Velyku_Boba-min
Bottom_Lois-min
T_Bottom-min
T_Bottom-min
Bottom
APACIA_44
APACIA_43
APACIA_42
APACIA_41
APACIA-40
APACIA-39
APACIA-38
APACIA-37
APACIA-36
APACIA-35
APACIA-34
APACIA 33
APACIA-32-TEMA
31-TEMA-APACIA-compressor
APAČIA-30
APACIA 29
APAČIA-28
APAČIA-27-compressor
APAČIA 26
APAČIA 25
APAČIA 24
APAČIA 23
APAČIA 22
APAČIA Tema 21
APAČIA Tema 20
APAČIA Tema 19
APAČIA Tema 18
APAČIA Tema 17
APAČIA Tema 16
Šildantys prieskoniai
Kas? Kodėl? Kaip? Apie duonos kepime naudojamus priedus
Sirpstančių sodų metas
Lengvas ir traškus... morengas
Apie kepinius be glitimo
Apie tirštuosius kokteilius (smūčius)
Spelta: grįžimas prie šaknų
Kulinariniuose renginiuose stebina azijiečiai
Industrinė duona
Kalėdos: „valgomos“ idėjos verslo dovanoms
Natūralus ruginis raugas
Rabarbarai ir trupininis pyragas
Apie funkcinius priedus
Šaldytos uogos ir vaisiai
Pilnagrūdis