Inovacijų centras
2006 m. „Minordija“ įkūrė testinę kepyklą, kuri 2013 m. buvo atnaujinta ir pavadinta Inovacijų centru. Čia kuriami ir įgyvendinami originalūs sprendimai, aktualūs tiek duonos, tiek konditerijos gaminių rinkose dirbantiems įmonės klientams.
Inovacijų centre:
atliekami naujų produktų bandymai;
pristatomi naujų produktų idėjos ir koncepcijos;
organizuojami įvairūs seminarai ir apmokymai klientams.
Inovacijų centre dirba 5 patyrę technologai:
Rūta Šiušienė, patirtis konditerijos srityje nuo 2000 metų, buvusi „Lietuvos Restoranų Vyriausių Virėjų ir Konditerių Asociacijos“ prezidentė;
Kęstutis Kinas, patirtis duonos gaminių srityje nuo 1994 metų;
Dovilė Valentienė meistrė – konditerė.
Jaroslav Orševski, šefas – patirtis kulinarijos srityje nuo 1999 metų.
Nerijus Stankevičius.
Logistika
„Minordijos“ sandėliai atitinka aukščiausius kokybės reikalavimus:
2 atskiri šaldymo įrenginiai: mielių (84 m2), užtikrinantis 2 °C saugojimo temperatūrą, ir margarinų (170 m2), užtikrinantis 10°C saugojimo temperatūrą;
1100 m2 kitų maisto produktų saugojimui ir -18°C temperatūrinio rėžimo sandėliavimo patalpos Kaune, sandėliavimo patalpos Vilniuje;
Atskirtos saugojimo ir surinkimo vietos, automatizuota prekių judėjimo sistema;
Realizuotas visiškas produkto atsekamumas: nuo gamintojo iki galutinio kliento;
Šiuo metu esame audituoti OFFS (Orkla Food Safety Standard) sertifikatu, parengtu BRC standartu, kuriuo buvome audituoti nerpiklausomo koorporacijos auditoriaus;
2021 planuojame įsidiegti BRC.
Tiekėjų auditas
Laikydamasi griežtos pozicijos maisto saugos atžvilgiu, „ORKLA ASA“ visoms savo įmonėms taiko aukštus maisto kokybės ir produktų saugos standartus. To siekiama sistemingai įgyvendinant kokybės ir kontrolės procedūras:
2004 m. patvirtintas „ORKLA maisto saugos standartas“ užtikrina aukštą maisto produkcijos kokybę visose „ORKLA ASA“ įmonėse;
OFFS reikalavimų laikymasis tikrinamas įmonėse atliekant reguliarius auditus;
„ORKLA ASA“, pasitelkdama savo aukštos kvalifikacijos maisto saugos auditorius, įmonių specialistams reguliariai rengia „Maisto saugos mokymų kursus“;
siekiant sėkmingai valdyti netikėtus ir nepageidaujamus atvejus, „ORKLA ASA“ yra parengusi nenumatytų įvykių planą. Juo remdamosi įmonės reguliariai treniruojasi, kaip spręsti kritines situacijas.