Vasaros naujiena – sviestas sluoksniavimui

Kęstutis Kinas

Kęstutis KinasSviestas sluoksniavimui yra mūsų šeimos narių, danų įmonės „Dragsbaek“ ilgo darbo rezultatas. Atlikus nemažai tyrimų ir bandymų, pristatomas 82 % sviestas sluoksniavimui, kurio savybės beveik nenusileidžia margarinui.

Produktas, lyginant su paprastu sviestu, labai patogus gamyboje, netirpsta, sluoksniavimo metu išlieka elastingas, tolygiai pasiskirsto, bet kartu nepraranda ir sviestui būdingų savybių – malonaus ir turtingo tikro sviesto skonio!

Sviestas neturi jokių papildomų priedų, yra be palmių riebalų (žymimas kaip 82 % sviestas). Patogiai supakuotas 2 kg plokštelėmis (dėžutėje iš viso 10 kg).

 Tema 20 1 pav

Išbandęs produktą, galiu pasakyti, jog jis tikrai tinkamas tiek mažai kepyklėlei, tiek industrinei gamybai ir visoms sluoksniuotoms tešloms. Be to, iškeptas gaminys laikosi ilgiau šviežias, nei su margarinu (apie skonį jau nekalbu – išbandę, į savo asortimentą tikrai norėsite įtraukti ne vieną produktą su šiuo sviestu)!Tema 20 2 pav

Loading Images
wpif2_loading
APACIA-36
APACIA-35
APACIA-34
APACIA 33
APACIA-32-TEMA
31-TEMA-APACIA-compressor
APAČIA-30
APACIA 29
APAČIA-28
APAČIA-27-compressor
APAČIA 26
APAČIA 25
APAČIA 24
APAČIA 23
APAČIA 22
APAČIA Tema 21
APAČIA Tema 20
APAČIA Tema 19
APAČIA Tema 18
APAČIA Tema 17
APAČIA Tema 16
Šildantys prieskoniai
Kas? Kodėl? Kaip? Apie duonos kepime naudojamus priedus
Sirpstančių sodų metas
Lengvas ir traškus... morengas
Apie kepinius be glitimo
Apie tirštuosius kokteilius (smūčius)
Spelta: grįžimas prie šaknų
Kulinariniuose renginiuose stebina azijiečiai
Industrinė duona
Kalėdos: „valgomos“ idėjos verslo dovanoms
Natūralus ruginis raugas
Rabarbarai ir trupininis pyragas
Apie funkcinius priedus
Šaldytos uogos ir vaisiai
Pilnagrūdis