Naujas narys „Minordijos“ komandoje

Metus su džiugesiu pradedame pristatydami naują „Minordijos“ komandos narį, kuris nuo šiol papildys ir mūsų tribūnos įrašus. Susipažinkite su Jaroslav Orševski!

Jaroslavas yra Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos prezidentas, paskutinius 12 metų dirbęs kaip virtuvės šefas. Įdomu pažymėti, jog jis yra vienintelis Lietuvoje sertifikuotas pasaulio virtuvės šefų asociacijos WORLDCHEFS B kategorijos teisėjas.

Roberto Daskevičiaus nuotr.

Asmeninio archyvo nuotr.

Savo karjerą prieš 20 metų pradėjęs įgydamas kulinaro specialybę Vilniaus prekybos ir verslo mokykloje, šešerius metus restorano šefu dirbo Airijoje, o pastaruosius šešerius vadovavo restorano virtuvei Kaune.

Apie karjeros posūkį Jaroslav sako: „Darbas „Minordijoje“ atneša ne tik naujų galimybių, bet ir naujų iššūkių. Šį kartą turėsiu progą visus procesus pamatyti ir patirti iš visai kitos pusės, nei per paskutinius 12 savo darbo metų. Tikiu, jog būdamas kulinarijos srities ekspertas, galėsiu prisidėti prie „Minordijos“ komandos ne tik savo sukauptomis žiniomis, bet ir kulinarinėmis įžvalgomis, padėsiančiomis kasdieniame darbe, naujų produktų ar produktų linijų kūrime“.

Nuo šiol „Minordijos“ tribūnoje bus galima rasti ne tik tekstų apie konditeriją ar kepinius, bet ir apie kulinariją. Sekite naujienas!

 

Asmeninio archyvo nuotr.

Loading Images
wpif2_loading
Bottom_Doseit
TTT_Bottom-min
Panettone
Bottom_Karamele
Bottom_Karamele-min
Bottom_tyres
Bottom_ledai
Multiseed
Apie apelsinus-min
Pasaulis be mesos-min
snp-booster-min
Velyku_Boba-min
Bottom_Lois-min
T_Bottom-min
T_Bottom-min
Bottom
APACIA_44
APACIA_43
APACIA_42
APACIA_41
APACIA-40
APACIA-39
APACIA-38
APACIA-37
APACIA-36
APACIA-35
APACIA-34
APACIA 33
APACIA-32-TEMA
31-TEMA-APACIA-compressor
APAČIA-30
APACIA 29
APAČIA-28
APAČIA-27-compressor
APAČIA 26
APAČIA 25
APAČIA 24
APAČIA 23
APAČIA 22
APAČIA Tema 21
APAČIA Tema 20
APAČIA Tema 19
APAČIA Tema 18
APAČIA Tema 17
APAČIA Tema 16
Šildantys prieskoniai
Kas? Kodėl? Kaip? Apie duonos kepime naudojamus priedus
Sirpstančių sodų metas
Lengvas ir traškus... morengas
Apie kepinius be glitimo
Apie tirštuosius kokteilius (smūčius)
Spelta: grįžimas prie šaknų
Kulinariniuose renginiuose stebina azijiečiai
Industrinė duona
Kalėdos: „valgomos“ idėjos verslo dovanoms
Natūralus ruginis raugas
Rabarbarai ir trupininis pyragas
Apie funkcinius priedus
Šaldytos uogos ir vaisiai
Pilnagrūdis