Praturtink duoną natūraliai
Mūsų pasiūlymas TTT miltai ir grūdai. Tai specialus Skåne-möllan technologinis procesas. TTT švediškai reiškia laiką, slėgį ir temperatūrą (Tid – Tryck – Temperatur). Procesas yra visiškai natūralus, nenaudojant jokių cheminių ar kitų priedų.
TTT produktų asortimentas – įvairių frakcijų grūdai: kviečiai (Wheatie), rugiai (Roggie), miežiai (Barlie) ir avižos (Hafie). Grūdai jau apdoroti termiškai (plikyti). Jie gali būti naudojami su šaltu vandeniu be mirkymo arba labai trumpai pamirkant prieš tešlos maišymą.
TTT privalumai:
M160 frakcija – miltai. Vandens įgeriamumas 1:2,5. Naudojami ruošiant tešlą. Rekomenduojama dozuotė: 2-5% nuo miltų kiekio.
G1500 frakcija – smulkiai skaldyti grūdai. Vandens įgeriamumas 1:2. Naudojami ruošiant tešlą.
S3000 frakcija – pusiau skelti grūdai. Vandens sugeriamumas 1:2. Prieš ruošiant tešlą turi būti mirkomi bent 2val.